Gobarjenje 2019

Začel/a klavir, 01 Januar 2019, 20:10

Prejšnja tema - Naslednja tema

klavir

Ja, take tri lepe gobane s prve slike smo imeli danes za večerjo spečene v pečici na malo zelenjave, zraven pa domač pomfrit. Odlično... Modreli so pa tudi kot za stavo :D

IgorW

Bi lahko izvedel s kakšnim fotom je bilo tole slikano. Neverjetne slike..Čestitam

rotor

IgorW, če sprašujete mene?...slikam s strarim Canonom Ixus 510, kupljenim pred kakšnimi 6 leti prav z namenom slikanja gob (je mali priročen in nezahteven aparat za v žep). Trotlziher aparat. Ampak je pa od uporabnika odvisno, kakšno fotografijo hočeš imet  :)
Hvala za pohvalo. Bom se trudil še naprej  ;)

IgorW

Še enkrat ne morem verjet...S temle čričkom take slike...? No way.. ;D :D
Da ima ta makro,al micro ne vem kako se reče pravilno..opcijo za slkanje ??
Aparat vreden vsakega centa. Enkratno...

klavir

Ja, treba je imeti filing za slike. Tudi meni so slike rotorja najlepše. Pa sem si kar mislil, da ni nujno, da ima vrhunski aparat. Kakorkoli, danes v gozdu samo 3 mušnice, kaj hočemo, je bila pa mušnična juha:)

rotor

Še par današnjih:

rotor

anica

Se par slikic z Goričkega (jug).

Začelo se je pred 3-4. dnevi.

LP A.

rotor

Ena današnja iz dveh kotov...

Ta Pravi Gobar

Anica vsaka čast, me veseli, lani jih ni bilo, zdaj pa s polno paro.  Vam nisem fauš, no ja, fajn bi bilo, če bi jih polovica name na Pohorju počakala, ampak res, BRAVO   !!!

Če so že vsi tako tiho, pa  po 200 ogledov na fotko, mislim, da je prav da vam res iz srca čestitam, samo tako naprej, dober tek, pa nobenega klopa  !!!  :)

blaz3k

Prve ne pozabiš nikoli!

Ruško Pohorje danes po kosilu.

,

DOJU

BRAVO RUŠE, SAMO KAJ JE TO ZA EN VRAG OD GOBE

blaz3k

Citat od: DOJU dne 10 Junij 2019, 23:07
BRAVO RUŠE, SAMO KAJ JE TO ZA EN VRAG OD GOBE

Gravirana!

;)

blaz3k