Katera goba??

Začel/a Primorka82, 17 Oktober 2012, 19:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

Primorka82

Brskam po spletu pa se ne morem odločit katera goba bi to bila... Prosim za pomoč! Lp

PrviProgram

Se nikjer na nobenem forumu nisem videl, da se odpira nova tema, ce je ze ta enkrat odprta. Pravo zmesnjavo ste naredili z odpiranjem tem o nepoznanih gobah. Moras biti ze pravi umetnik, da se znajdes med toliko odprtimi istimi temami. Bilo bi zazaljeno, da bi moderator te teme zdruzil v eno.

Lep pozdrav

Primorka82

Se opravičujem ker nisem tako vešča kot VI glede forumov...ampak kolikor sem videla je poleg moje "nove teme" odprtih še najmanj 10 z enakim naslovom, zato ne vem v čem je problem. Vsak najde kakšno gobo, ki bi rad vedel katera je in seveda če je užitna itd. V takem primeru ne morem odpreti teme z naslovom lep sončen dan...

PrviProgram

Ne se razburjat zaradi tega, ce ste odprli se eno temo, ni letelo ta pripomba na vas. Ni pa normalno, da se odpira toliko novih tem na isto vsebino. Taksne stvari drugje urejajo pavocasno moderatorji, ki te teme ze v zacetku zdruzujejo v eno. Prej ste omenili, da ste poskusali poiskati odgovor na vase vprasanje o nepoznani gobi. Ja, res je problem najti jo med tolikimi istimi tememi na ta odgovor. Pa brez zamere.

Lp

golobaj-milan

Prvi program nekaj si natvezil nisi pa povedal katera goba je to? Nas zanima strokovni odgovor glede gobe ne pa kdo je kje kako temo odpru in zakaj! In katera goba je to! Tudi mene zanima!

PrviProgram

golobaj-milan, ne bodite sarkasticni, tudi jaz nisem bil do nobenega, samo sem napisal, da ni normalno, da se za vsako gobo odpira nova tema, saj je potem dosti lazje najti, ce te kaj zanima, kot pa da po celem forumu isces, ce je mogoce se kje odprta kaksna teme na to vprasanje.
Kar pa se tice ocitanja, da nisem napisal, katera goba je to, pa nisem pristojen za to, zato so na tem forumu strokovnjaki, ki edini lahko odgovarjajo na taksna vprasanja, jaz pa nisem eden izmet teh. Te stvari niso tako preproste, kot zgledajo na prvi pogled, tu se lahko pogovarjamo tudi o zelo tezkih zastrupitvah, celo o smrti.
Lp

JANEZ L

Lp!

Ste pa ostri, en na drugega... Resnično je odprta tema o "Determinaciji 2012" in mesto takšnim vprašanjem je tam, tudi to je resnica.  Gobe so pa ene izmed polstenk, po moje navadna polstenka, ki je užitna in jim pri nas pravimo "mavelj". So pa zato, tu determinatorji, ki bodejo odgovorili točno in že zavoljo njih, je najbolje objavljati "poste", vprašanja in fotke v eni temi, da o preglednosti, ne govorimo...

Lovski zdravo
Janez L


...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti ni greh...

slavko

Primorka82, na posnetku je navadna polstenka (Xerocomus subtomentosus), užitna.

Lep pozdrav,
Slavko