Gobarjenje na gorenjskem

Začel/a gobarja, 07 Junij 2012, 10:01

Prejšnja tema - Naslednja tema

foca

Po doglem času sem bil spet v gozdu. Dobil sem približno 15 poletnih gobanov večinoma so starejši.

LP

gobarja

foca

Citat od: gobarja dne 27 Junij 2012, 22:10
Ke pa si to nabiru?
lp!

Tm kot ponavadi ;D sej sem ti že enkrat napisal je blo pa na približno 500 n.m.v.
LP

Martin

:P :o

Pozdravljen foca prava paša za oči, pa tak lepo očiščene imaš super čestitam za najdbo.

Lp
Martin

foca

Citat od: Martin dne 28 Junij 2012, 13:32
:P :o

Pozdravljen foca prava paša za oči, pa tak lepo očiščene imaš super čestitam za najdbo.

Lp
Martin

Hvala Martin! Lepo je prebrat take objave. Bom še z veseljem nalagal slike, če bo še kaj sreče ;)
LP

janko

Lep pozdrav na gorenjsko

Občasno tudi nabiram gobe na gorenjskem. Morda kdo ve, kako je kaj na Javorniškem rovtu.
Je bilo tam kaj vode ali je suša v gozdu in tudi v denarnici.

Janko iz okolice Ljubljane

gobarja

lp Janko!

sam sem oddaljen od Javorniškega rovta ene 5km in ti povem da je gozd k poper, in tudi sosed je sedaj v koči na križovcih in pravi da se unega potocka ni vec k je tam tekel... tako da z gobami bomo morali malo pocakati saj napovedujejo v gorskem svetu neke vrocinske nevihte in takoj ko bo kaj dezja grem pogledat.... sja se bo zacela kmalu Pokljuka.. komaj čakam.

LP

janko

LP

Ja ,ja bili so časi ko je na Planini pod Golico, gobic bilo kot listja in trave. A je zame to mal daleč. Danes sem šel malo na ogled okoli Janč. Vse je vse prazno listje lepo šumi. Vodotokov ni, to ni dobro. To leto sem že dobil pol košare. Nisem imel časa da objavim kako sliko.
Baje pa so imeli na Štajerskem- v Prekmurju pa več sreče. Hvala za odgovor.

Janko iz okolice Ljubljane

mačka27

.....žalost.....v okolici šk.loke raslo samo malce štorovk (kar mi je dalo upanje....a nič drugega).....ostalo je bila suša....okolica jesenic.....navkljub včerajšnemu dežju....popolna nula....pa še strupenih ni..... >:(  kako pa kaj na drugih koncih?

gobarja

lp

Jaz gobarim Pokljuka, Javorniške rovte, Planina pod Golico, Mežaklja... in ti povem da je povsod nula, za Pokljuko je pa se prezgodaj. Bo treba malo počakati. :)

McBobo

Pa si bil danes kaj v gozdu? Glede na to, da je zadnje dni bilo kar nekaj dežja.... Jaz grem jutri malo pogledat, če se mi bo dalo. Letos zaradi drugih obveznosti še nisem bil v gozdu.

gobarja

o ljga a si se le javu hehe letos nisem se nobene marele najdu da bi jo loh komu dav na avto hehe :) no k prideš iz gobarjenja mi pa javi kaksno je stanje :)

lp

McBobo

Danes ni bilo časa, jutri še manj, v nedeljo pa res upam, da grem, pa četudi bo deževalo. Ja kakšna marelca bi se mi spet prilegla :D.

iSley

Js sm iz okolice železnikov  in trenutno tale vikend nism dobil skoraj nič v gmajni sm bil ene 2 urce dobil pa sem par lisičk je pa gmajna dobro že namočena tko da čez teden če bo sonce pa tko naprej bi mogl nasleden vikend vn pognat  ;D ;D ;D ;D

McBobo

No, jaz sem tudi nedeljo požrl ::). Grem pa upam 100% danes zjutraj, samo da iz šihta pridem. Se stuširam in na letošnji prvi sprehod po gmajni.