Gobarjenje na gorenjskem

Začel/a gobarja, 07 Junij 2012, 10:01

Prejšnja tema - Naslednja tema

jurcek9

Tine kje pa hodiš v Besnici? Jaz grem tam pri  Nemiljah in je bilo vse skupaj zares slabo, se stari  se niso našli.

TineP

Hodm od ribogojnice do mohorja

mušnica3

Kakšno je kaj stanje na Gorenjskem? Pokljuka? Ali naj za vikend vzamem gobarsko opremo s seboj, glede na to, da se odpravljam v te kraje pa mi gobarjenje ni osnovni cilj? ???
Lep pozdrav,
mušnica3

šampion

Mene tudi zanima, ali kdo ve ali na Jelovici kaj raste?

buco

V Besnici se počasi malo začenja(malo)

dverbnik

Trenutno nič na Jelovici- še starih ni več- (tu pa tam pa vseeno kaj pokuka ven)
Je pa sprehod.

šampion

Bil na Pokljuki, slabo sem pa tja kakšen jurček pa še ta je objeden. Bo zgleda treba še počakat, da poženejo tiste prave.

gal

Citat od: šampion dne 29 Avgust 2014, 15:03
Bil na Pokljuki, slabo sem pa tja kakšen jurček pa še ta je objeden. Bo zgleda treba še počakat, da poženejo tiste prave.

Živjo,

Danes gremo družinsko na Pokljuko in bi še malo pogledali za gobe. Na Pokljuki nisem še nikoli nabiral gob, in me zanima na kater konec Pokljuke sploh iti, ali je vseeno.

kripta

Je dokaj vseeno, še najbolje je mogoče, da pri Mrzlem studencu zaviješ desno na makedam, tam kjer so parkirani avti ob cesti, tam so gobe  :P Sicer jih pa kr povsod najdeš no. V četrtek sem gor našel okoli 30 jurčkov, od tega kar nekaj mladih, tako da nekaj raste.

foca

Nabrano včeraj dopoldne  ;D

Lp

jurcek9

Foca kje si pa nsbiral ce ni skrivnost?

foca

jurcek9

jakajaka

Pozdravjeni, kaj že mogoče kdo ve, kako je kaj na dolenjskem okrog Metlike itd.?

TineP

A je kdo kej po Jelovici hodil... Raste kaj?