gobarjenje 2011-2del

Začel/a jazzz, 15 Avgust 2011, 11:59

Prejšnja tema - Naslednja tema

dverbnik

ja iz Vitanja in pred rakovcem so posjane kmetije-- okoli njih pa je gozd-- no samo okoli kmetij obresti-- senčna lega-rosa -pa bo
Res sem čudežno nabral saj po celi slo ni nič

dverbnik

so pa začele sirovke za vse ljubitelje žara

dverbnik

no kaj pa je za ena goba katero imam v profilu...........

markok

Cláthrus árcheri, Lovkasta mrežnica

Martin

;D
Danes sem spet bil po kostanj in sem zasledil nekaj majhnih marel in pa nekaj brezovih dedov.
Dverbnik lepa bera za ta čas.

Mslim ,da me na pohorju čaka par jurčkov grem jih v soboto pobrat. ;D

lp

dverbnik

danes sem bil-- Horjul- samotorica--koreno--vrzdenec--polhov gradec--  samo 2turka in košaro kostanja

jazzz

dverbnik

ma tvoja najdba je fantazija za oci,malo pozno sem videl slike tvoje najdbe,sigurno imas detektor gob :laugh: :laugh:

lp jure

MIČO

Zdravo

Danes sem bil ponovno v gozdu in po dveh sušnih mesecih sem končno imel srečo.Našel sem namreč kar 2,70 kg jurčkov.Nabiral sem jih od 900 - 1300 mnm - večina jih je rastla nekje okoli 1100 mnm.Tisti ki so rastli na iglicah so bili zdravi,kar pa jih je rastlo v travi pa so bili vsi po vrsti popolnoma črvivi.

lp MIČO

Lojze07

Mičo, daj bodi dober, pa napravi in dodaj kakšno fotko...

Brez foto dokaza - v teh dneh "suhih krav" - izpade tvoj prispevek kot pravljica, ti pa, hočeš-nočeš, kot eden od bratov Grimm  8) :police: 8)

Vse dobro.

LP
Le hodi po gobe, dokler je čas;
kajti pride čas, ko ne bo več čas;
in ta čas bo vsak čas:
šel boš po gobe.

MIČO

Zdravo

Prilagam še sliko gob ki sem jih nabral včeraj

http://www.shrani.si/f/R/Qt/2uIJ6I78/p9303330.jpg

lp MIČO

sajmon

Tele fotke so nastale včeraj v okolici Janč,gob je bilo presenetljivo dovolj.
http://www.shrani.si/f/1h/n8/bJMbKSE/1/img20110929110724.jpg

l.p.

sajmon

Naj še povem,da so gobe rasle samo na severni strani hriba in to samo jurčki,ostalih gob sploh ni.

l.p.

speedy25

grrr sajmon zakaj mi nis povedu  da greš na janče ( lekovc).  ;))

sajmon

speedy25 sorry,nism vedu kako delaš,sm šel čist tko na slepo,sam mal pogledat,pa se je kr splačal.Ta vikend delam,tko,da pejt kej pogledat sej nisem vseh pobral.

se vidmo,

l.p.