gobarjenje 2011-2del

Začel/a jazzz, 15 Avgust 2011, 11:59

Prejšnja tema - Naslednja tema

jazzz

ne vem kam je zginal forum gobarjenje 2011 skoda pa toliko podatkov sem gor nasel zakaj se je zbrisal?? :-[ :-[

lp jure

mato2

e res čudno škoda vseh podatkov  >:(

lp matej

Martin

;)
pozdrav
Ja teme ni več negdo,ki opravlja z forumom bi lahko razložil zakaj je ni.Mislim pa,da je lahko tud krivo ker so se pisale takšne količine gor morda nevem.

No danes sem gobaril na šumiku že ob 6h gobe so le poiskat jih je treba super gobarski dan je bil

ROGLA

če še vas kaj zanima o trenutni rasti in malo hvali,tu še en forum kjer se ne briše nič

..nasegobe.mojforum.si..

Martin

;D
ja kar nekaj lepih primerkov me je dans presenetilo

mato2

opa lepe gobice martin ta teden pa delam dopoldan in nem morau nic za zupico nabrati

lp matej

jazzz

martin zacel te bom klicati mister jurckov bravo lepe gobe :laugh: :laugh:

Martin

;)
Ja mato jaz pa delam popoldne še ves september tak,da bom mel čas po gozdu hodit .Ja zaj bo pa kar nekaj jurčkov več ko te nebo gor(šala) ;D

No dans sem že po temi bil na šumiku in v miru in totalni tišini opazoval divje prašičke kako lomastijo po gozdu.Super doživetje seveda sem jih pustil in jih nisem nič zmotil a takoj ko se je malo osvetlilo so odkorakali v neznano .Tud gobe sem že nabiral ko še je bilo temno kakšen mir, ki pa ni trajal dolgo. Kar hitro so se vrstili avti in ljudi,ki so se drli kot zverine zato sem se odločil da naredim enako kot prašički in sem se umaknil zelo globoko v gozdove v večje strmine in gobice so se kar vrstile.Srečal sem sam tri gobarje ko pa sem se vrnil do avta pa je blo tok ljudi da sem mislil,da sem na sejmu.

Prosim vsi,ki gobarite ali hodite v gozdove sam na sprehode dajte no domov odnest odpadke ne mečite jih kar tako v naravo.

jazz tud ti nisi mačji kašel kaj se tiče gobarjenja ja pač srečo sem imel  :P :P ;D :angel:

SLAVKO zakaj ni teme več na forumu?

pa lep gobarski pozdrav
Martin

slavko

Glede izginule teme na forumu vas obveščam, da sem problem predal kolegu, ki forum administrira. Prepričan sem, da bo problem kmalu rešen.

Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

Lep pozdrav,
Slavko

rene

Očitno je še vlage na Šumiku dovolj, da rastejo gobice. Danes bil na malo daljšem sprehodu in našel enega jurčeka suho je pa ko, da ni deževalo že 5 mesecev. To vsaj do zgornje postaje gondole. Za naprej pa nebi vedel.Sicer pa je popoldne nekaj namočlo bomo videli, če uspešno.
Lp :)

kragulj

Pozdravljeni,

mislim, da forum ni izginil zaradi cenzure, je pa res, da je verjetno bolj namenjen izmenjavi informacij, spoznavanju gob, terenov, nasvetov, zato mislim, da so hvale o "kilažah" nepotrebne.... Mislim, da si ekipa, ki upravlja s forumom, predvsem pa g. Slavko s svojo hitro odzivnostjo in nasveti zasluži vse pohvale.

lp,

McBobo

Bil danes v gozdu-Begunje-Gorenjska. Spet suho ko poper. Teden nazaj mokro, vendar hladno-skoraj nič gob. Sedaj po polni luni, temperature ugodne, vendar ni vlage, razen da je danes popoldne nekaj dežja padlo. Sem našel samo enega jurčka in  enega malega turka. Če bo šlo tako naprej, bom letos ostal brez vloženih gob >:(. Gobarja, si bil kaj v domačem gozdu zadnje dni? Kdaj greš kaj na Pokljuko? Jaz bi šel še s kom v sredo zgodaj zjutraj, ker še nisem bil na Pokljuki.

Nagi Bator

Vceraj, ves popoldan, sem bil po Pohorju. Precej suho, ampak sem gobe nabiral v tudi ze vecji susi.
Zanimivo, da je kljub temu zaslediti precej raznolikih vrst. Se najvec je golobic. Tudi jurcki se najdejo.
Precej je ovcjih mesnatovcev - kozjenogega pa niti enega  :-\
Tako sem prvih nabral dobro kilo, da jih po dolgem casu spet vlozimo, jurckov bo pa ravno dovolj za kosilo.

Vidi se, da je po vrhu Pohorja gobarjev kot mravelj. Kar pa bi se nekako pozrl, ce ne bi nekateri od teh, zbrcali vse gobe, ki jih ne poznajo  >:( >:( >:(
V enem gozdu v katerega sem zavil prvic, so bile prevrzene prav vse gobe, ki niso bili jurcki.
Kilogrami(!) razlicnih golobic, sirovk, ovcjih mesnatovcev, musnic in vsega ostalega kar je raslo tam. Celo en jurcek. Ceprav sem po naravi umirjen clovek, bi se mi verjetno nekoliko utrgalo, ce bi naletel na taksnega cloveka pri delu.

V glavnem, gobe se rastejo, ceprav se je za neko boljso bero potrebno podati v hosto in fasat kaksnega klopa, kot jaz vceraj.  :-[

Nagi Bator

Mimogrede, prejsnjo temo bo slo vrnit, ce je bil redno delan backup.
Zakaj pa je zbrisana pa ne bi vedel. Sama od sebe se ziher ni.

Gregor

Citat od: jazzz dne 15 Avgust 2011, 11:59
ne vem kam je zginal forum gobarjenje 2011 skoda pa toliko podatkov sem gor nasel zakaj se je zbrisal?? :-[ :-[

Temo "Gobarjenje 2011" je zacel clan dixccon.
Clan, ki zazne neko temo ima tudi moznost to temo izbrisati.

To je ocitno dixccon naredil.