g

Začel/a gozdni joža, 15 Avgust 2011, 09:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

gozdni joža

;D ;D ;D20kg

jazzz

bravo joza 20kil si nabral lep smajli

lp jure

ROGLA

jaz pred  dnevi najdel turka....90kilogramskega in lisičko...70kilogramsko,rabil kar 2 ure ,da jih spravil  na varno.....

gozdni joža

Ma vi se hecate a ja i moja ekipa ne gremo iz gozda če ni 40-60kg, al to je nama kruh. Moramo še malo stopit v haloze ko bo sezona. Jer kolk sam zračunao Mate2 je letos nabral več ko
40kg goba samo za sebe. Njegovi doma jim gre sigurno že na bruhanje kad vide gobe. Treba jesti tudi malo mesa i solatiku.

Martin

:-\
pozdrav

20,40,60kg prosim vas lepo ne promovirajte masivnega pobiranja gob. Če vi in vaša ekipa prej ne greste z gozda predn nimate 20-40kg bi pa vas rad vido kako pobirate upam,da jih vsaj čistite na mestu najdbe ne pa,da se sam čim hitreje trga da je pač čim več v košari.In seveda da ne govorim o odpadkih,ki jih puščajo takšne ekipe.

Pa še nekaj gobe čistit v gozdu eni razumejo,da jih naberejo in pol trebijo skupaj pri avtih ali kje drugje v gozdun vmdar to ni to. Tam kjer se goba vtrga oziroma odreže tam se tud očisti.

Morda vi niste takšni a večina jih je
pa brez zamere takšno je moje mnenje

Martin

jazzz

JOZA LEPA SLUZBO IMAS AMPAK CE VAS JAZ DOBIM DA MATE 40 KIL VAS SAM SPOKAM IZ HOSTE NISTE NORMALNI,KA BOJO PA MOJI OTROCI NABIRALI,JA SEVEDA 3D GOBE BOJO PREKO RACUNALNIKA GLEDALI

IDIOT

LP JURE