Meni

Prikaži objave

Ta odsek omogoča ogled vseh objav tega člana. Upoštevaj, da lahko vidiš samo objave na področjih, do katerih imaš trenutno dostop.

Prikaži objave Meni

Sporočila - Mitja - Bonzo

#1
Slavko hvala  za  odgovor.

Bi objavil boljšo sliko, samo se tu ne da zaradi prevelikih resolucij, ki nam jih omogoča trenutna tehnologija, jaz sicer ne vidim kakšnih roza zametkov barve in je spodaj bela, drugače pa oranžna.   Boljšo sliko vam lahko pošljem na mail, moj je (jaz.bonzo@gmail.com) .
Iz varnostnih razlogov jo bom vrgel stran, sem ta teden našel cirka 10kg borovih gljiv, bom te rajši.

Lp Mitja. 
#2
Živijo

Ali mi lahko kdo potrdi ali je to medvedja tačka in če je užitna preden jo pojem?  Zaenkrat je na varnem v skrinji dokler ne dobim potrdila... 
#3
Kulinarika / Odg: borova gljiva
27 September 2016, 08:52
Živjo,

ta  teden sem nabral  cirka 10 kg Borovega grivca, za na hitro sem si ga naredil z jajci (mljask), ostalo sem dal zmrznit, a ima kdo kakšne izkušnje kako se obnese v kakšni omaki? Kakšen recept mogoče...