Meni

Prikaži objave

Ta odsek omogoča ogled vseh objav tega člana. Upoštevaj, da lahko vidiš samo objave na področjih, do katerih imaš trenutno dostop.

Prikaži objave Meni

Sporočila - skat

#1
Citat od: msimerus dne 18 September 2015, 08:09
Vse to dela super...če imaš dober vsaj 3g signal...imam Iphone 6, pa me je sprehajal po Pokljuki...kasneje sem ugotovil da če ni res dobrega signala se ne zanašat na tel.
Za Locus ne potrebuješ nikakršne povezave, zgolj GPS signal.
#2
Za Android obstoja veliko programov, ki vam omogoča vse o čemer pišete in si želite. Sam uporabljam "Locus", ki deluje tudi offline. To pomeni, da ne potrebujete nikakršne povezave na strežnik. Lahko si naložite poljubne zemljevide, ki so zelo natančni. Obstoja Free in Pro verzija. Izredno je uporaben tudi za kolesarje, hojo, avto...
#3
Nabiranje gob / Odg: Gobarjenje 2013
06 September 2013, 18:02
Najprej vsem na forumu lep pozdrav. Že par let le spremljam dogajanja na forumu. Danes pa sem se prijavil.
sem le ljubiteljski nabiralec gob. Nabiram zgolj Jurčke, Turke in Lisičke. Gob ne uživam, imajo pa jih radi moji otroci.
V bistvu mi je v užitek hoja v naravi in po gozdu. In če poleg tega najdem še kako gobo je še toliko lepše.

Moram pa povedati, da me na forumu moti ena stvar - nenapisana lokacija bivališča članov foruma. Saj zgolj z navedbo lokacije še ne poveš, v katerem gozdu nabiraš gobe. Lahko pa bi ostalim članom pomagalo na katerem območju gobe že ali še rastejo.
Tako pa večkrat pregleduješ stare članke članov na forumu in poizkušaš iz njihovih odgovorov ugotoviti njihovo lokacijo.

Vsem lep pozdrav in veliko užitkov v gozdu.