Jaz sem pa sprobala receot iz gobarskega vodnika:
Sirovke očistite, operete, dobro posušite in nasolite. V ponvi raztopite maslo in sirovke popecite iz obeh strani da niso več oranžno rumene temveč bolj rjavo/oker (ne zažgat :))
Dodate zaćimbe (jaz sem že v maslo ko sem grela dodala česen v prahu), poper, majaron in malo sladke paprike. Ko so pečene potresete gor malo kumine v prahu in dodate žlico kisle smetane... meni je bil okus božanski, pa načeloma sovražim kumino :) No, za sprobat je, še sploh zdaj ko jih je toliko v gozdu
Sirovke očistite, operete, dobro posušite in nasolite. V ponvi raztopite maslo in sirovke popecite iz obeh strani da niso več oranžno rumene temveč bolj rjavo/oker (ne zažgat :))
Dodate zaćimbe (jaz sem že v maslo ko sem grela dodala česen v prahu), poper, majaron in malo sladke paprike. Ko so pečene potresete gor malo kumine v prahu in dodate žlico kisle smetane... meni je bil okus božanski, pa načeloma sovražim kumino :) No, za sprobat je, še sploh zdaj ko jih je toliko v gozdu